Schakel Javascript in

OVER ONS

Lees hier alles over Dizoo en de mensen achter het bedrijf
ONS BEDRIJF

Dizoo is een klein en jong bedrijf dat gevestigd is in Zuid Limburg. Dizoo is voortgekomen door de gezamenlijke passie voor webdesign, grafisch ontwerpen en creëren. Ondanks dat de naam Dizoo nergens voor staat is ons doel wel heel concreet.

Ons doel en streven is om onze passies terug te laten komen in uw website door deze te voorzien van de nieuwste ontwikkelingen en hier vervolgens onze eigen draai aan te geven om zo tot een website te komen dat voldoet aan uw en onze eisen.

PERSOONLIJK

Door ons kleine bedrijfsomvang nemen we contact persoonlijk en serieus op. Ons doel is om net dat beetje extra aan u te bieden door middel van service om onze samenwerking perfect te laten verlopen. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

De kwaliteit van onze producten staat natuurlijk bovenaan maar persoonlijk contact en service is voor ons net zo belangrijk. We ontwikkelen dus niet alleen een website, logo of huisstijl voor u, we maken er direct een prettige partnership van!

WERK PROCES

Wij geloven dat een goede planning, duidelijke communicatie en een goede samenwerking essentieel is voor een goed eindresultaat.

PLANNING

COMMUNICEREN EN PLANNEN ZIJN ESSENTIEEL

DEVELOPMENT

ACHTER DE SCHERMEN ALLES WERKEND MAKEN

DESIGNEN

DESIGNS MAKEN DIE AANSLUITEN OP DE DOELGROEP

OPLEVERING

UW NIEUWE WEBSITE PUBLICEREN OP HET INTERNET!

img

FRENK SMEETS

DEVELOPER & DESIGNER
img

DAVE NICASIE

DEVELOPER & DESIGNER